Technisch Opzichter VvE Beheer, Amsterdam (36-40 uur)

Voorheen viel deze functie binnen het takenpakket van de Technisch Huurbeheerder Vastgoed. Maar door vergroting van de portfolio en verdergaande specialisatie is ruimte om een Technisch Opzichter VvE Beheer aan te trekken. De VvE’s in de portfolio vormen dus het aandachtsgebied binnen deze functie.

 

Je houdt je bezig met technische planning (korte en langere termijn), je begeleidt onderhoudswerkzaamheden en renovaties, je bent in staat om externe partijen aan te sturen en offertes uit te onderhandelen, je ondersteunt de Accountmanagers VvE Beheer, je woont enkele keren per jaar (avond-)vergaderingen van de VvE bij, je zorg voor communicatie tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers en collega’s.

 

Als Technisch Opzichter VvE Beheer werk je in een team van ca. 8 collega’s binnen een organisatie met meer dan 50 personen. Je hebt veel vrijheid om de functie naar wens in te richten en je bent verantwoordelijk voor een eigen rayon. Neemt niet weg dat je wel een echte teamplayer bent, graag collega’s helpt en regelmatig overlegt met elkaar. Zeker ook met de andere afdelingen binnen deze organisatie, te weten de Makelaardij (NVM), Beheer en Verzekeringen.

 

De werkzaamheden vinden vooral plaats binnen de Ring van Amsterdam, deels daarbuiten. Er is een auto van de zaak beschikbaar voor afspraken buiten de ring, maar voornamelijk bezoek je locaties per fiets van de zaak.

 

Dit alles binnen één van de oudste spelers van Amsterdam. Een onderneming die al meer dan 100 jaar actief is in en om Groot Amsterdam.

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: