Onze aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op drie eigenschappen: persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. Zo ziet onze werkwijze er op hoofdlijnen uit:

Profiel opstellen

Kennismaking bij de opdrachtgever om een goed beeld te krijgen van de inhoud van een vacature en de organisatie. Door bij de opdrachtgever langs te gaan kunnen wij de organisatiecultuur en de werksfeer proeven om zo goed in te schatten welke kandidaten zich daar goed thuis zouden voelen.

Werving

De vacature wordt gepubliceerd op onze website, gerichte jobboards en op social media. Ook leggen we de vacature voor aan mensen uit ons eigen netwerk. We spreken elke week met nieuwe en bestaande contacten en kennen hun profiel en loopbaanwensen. En als we de juiste kandidaat nog niet kennen, gaan we deze actief searchen. We weten snel wie zou kunnen passen in de functie bij de opdrachtgever.

Voorselectie

Voordat we kandidaten voorstellen bij de opdrachtgever hebben wij kandidaten persoonlijk gesproken. Wij leggen de eigen cv’s van de kandidaten bij de opdrachtgever. Wij hebben de overtuiging dat een persoonlijk cv veel zegt over de kandidaat en daarom meerwaarde biedt voor de opdrachtgever. Zelf voegen we een korte beschrijving van de kandidaat bij en geven een indicatie van de gewenste arbeidsvoorwaarden, zodat daar later in het proces geen verrassingen over kunnen ontstaan. We werken dus open en transparant.

Transparant selectieproces

Voor kandidaten is het heel belangrijk te weten hoe het selectieproces verloopt en wat de doorlooptijd is. We maken vooraf afspraken met de opdrachtgever over responstijden. In de huidige arbeidsmarkt is het vaak nodig binnen drie tot vijf werkdagen respons te krijgen op voorgestelde kandidaten.

Eindselectie

Opdrachtgevers bepalen zelf met welke kandidaten ze in gesprek willen. Wij begeleiden het selectieproces desgewenst tot en met het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en kunnen – indien overeengekomen – ook referentiechecks uitvoeren en arbeidsovereenkomsten opstellen. Om te toetsen of een kandidaat over de benodigde vakbekwaamheid beschikt kunnen wij, indien gewenst, een assessment organiseren.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: