Kandidaten

Toe aan de volgende carrièrestap?

Ben je op zoek naar een functie bij een vastgoedbelegger, vastgoedinvesteerder, projectontwikkelaar, makelaardij, notariskantoor, advocatenkantoor, vastgoedfinancier, VVE- of vastgoedbeheerder of bij een ander type organisatie in de vastgoedwereld? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Real Estate Recruiters hebben we een groot aantal vacatures bij grote en kleinere vastgoedorganisaties, makelaardijen, juridische- en financiële organisaties. 

Wij vinden een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Om voor jou de juiste werkgever te kunnen vinden, willen we je graag goed leren kennen. We maken dan ook graag tijd vrij voor een telefonisch kennismakingsgesprek of eventueel een gesprek via Teams. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij duidelijk aangeeft wat jouw competenties, ambities, interesses en je ideeën over de arbeidsvoorwaarden zijn. We adviseren je graag over welke functies en organisaties daar goed bij aansluiten. Of juist ook helemaal niet.

Schrijf je in of solliciteer op een vacature

Heb je een vacature gevonden waar je interesse in hebt op onze website? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar heb je nog geen concrete functie op het oog? Graag nodigen wij jou uit om te solliciteren of je bij ons in te schrijven, zodat we jou kunnen koppelen aan de (nieuwe) vacatures die bij ons binnenkomen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: