Sollicitatieprocedure

Nadat je hebt gesolliciteerd op één van de vacatures van één van onze opdrachtgevers, dan ziet de sollicitatieprocedure – als alles voorspoedig verloopt – er op hoofdlijnen als volgt uit:

Persoonlijke intake

Als je motivatie en cv aansluiten bij het profiel van de vacature nodigen wij je uit voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek bespreken we jouw wensen, competenties, verwachtingen en gewenste werksfeer. Ook horen we graag jouw uitgangspunten wat betreft arbeidsvoorwaarden.

Voorselectie

Bij de opdrachtgever presenteren we één of enkele kandidaten. We presenteren jouw profiel en jouw eigen cv bij de opdrachtgever. Zelf voegen we een kort advies toe waarom we denken dat jij een geschikte kandidaat bent en wat de gewenste arbeidsvoorwaarden zijn.

Selectie

Indien de opdrachtgever enthousiast is over jouw profiel, organiseren wij een eerste gesprek bij de opdrachtgever. We zorgen dat je goed voorbereid naar dit gesprek gaat. Na het gesprek vragen wij bij jou en de opdrachtgever een terugkoppeling. Zijn jullie beiden positief, dan volgt afhankelijk van de functie vaak nog een tweede gesprek waarin je mogelijk dieper op de functie en de organisatie in zal gaan of andere mensen van de organisatie zal spreken. Ook een assessment kan ook onderdeel van de selectie zijn. Hoe het selectieproces wordt ingericht hangt ook af van de wensen van de opdrachtgever.

Afronding

Wanneer jij bent geselecteerd, dan volgt het laatste belangrijke gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Naast de hoogte van het salaris en het aantal werkuren komen secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Nazorg

We houden graag een vinger aan de pols hoe je je nieuwe werkomgeving ervaart. Je kunt ons ook altijd zelf benaderen als je behoefte hebt om even te sparren.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: