Sollicitatieprocedure

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Mocht je interesse hebben in één van onze vacatures of je wilt eens vrijblijvend met ons sparren over jouw werkzame toekomst in het vastgoed, neem dan zeker contact met ons op. Wij maken graag een telefonische afspraak om kennis te maken.

Stap 2: Voorstellen bij een opdrachtgever

Als jouw wensen, verwachtingen, pakket aan arbeidsvoorwaarden en uitgangspunten aansluiten bij dat wat één van onze opdrachtgevers zoekt, dan stellen wij je graag bij hen voor. Hier hebben wij onder andere het door jou aangeleverde cv voor nodig. Zelf voegen we een kort advies toe waarom we denken dat jij een geschikte kandidaat bent en wat de gewenste arbeidsvoorwaarden zijn.

Stap 3: Op gesprek bij de werkgever

Indien de opdrachtgever enthousiast is over jouw profiel, organiseren wij een eerste gesprek bij de opdrachtgever. We zorgen dat je goed voorbereid naar dit gesprek gaat. Na het gesprek vragen wij bij jou en de opdrachtgever een terugkoppeling. Zijn jullie beiden positief, dan volgt afhankelijk van de functie vaak nog een tweede gesprek waarin je mogelijk dieper op de functie en de organisatie in zal gaan of andere mensen van de organisatie zal spreken. Ook een assessment en/of referentiecheck kan een onderdeel van de selectie zijn.

Stap 4: Laatste gesprek over arbeidsvoorwaarden

Wanneer jij en de werkgever met elkaar door willen, dan volgt het laatste belangrijke gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Naast de hoogte van het salaris en het aantal werkuren komen secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stap 5: Nazorg

We houden graag een vinger aan de pols over hoe je je nieuwe werkomgeving ervaart. Je kunt ons ook altijd zelf benaderen als je behoefte hebt om even te sparren.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: