Team

Paul Pranger

Telefoon: +316 41 947 999

E-mail: paul@realestaterecruiters.nl

Paul heeft in zijn makelaarscarrière niet alleen veel huizen van binnen en buiten gezien, maar ook een groot makelaarsnetwerk opgebouwd. Hij heeft veel makelaars persoonlijk goed leren kennen en weet veel van de wereld van de makelaardij. Het geeft plezier om deze kennis en achtergrond in te zetten bij  Real Estate Recruiters. Hij koppelt bestaande en nieuwe makelaarsrelaties aan de juiste werkgever. Makelaars en taxateurs kunnen ook bij Paul terecht om te sparren over hun volgende carrièrestap, over hun visie op de markt en op welke wijze ze nog beter tot hun recht kunnen komen binnen de wereld van de makelaardij. Elke dag is weer leuk om inzichten te delen en makelaars en taxateurs optimaal tot hun recht te laten komen.

 

Barry Sarlemijn

Telefoon: +316 13 532 669

E-mail: barry@realestaterecruiters.nl

Barry heeft een loopbaan met veel verschillende rollen en bij veel type organisaties. Van diverse (senior) manager rollen tot aan HR directeur en van profit tot not for profit organisaties. Tijdens zijn loopbaan is het inzicht dat de mens dé succesfactor is voor organisatie steeds sterker geworden. Voor een echte win – win situatie zoekt hij naar de optimale match tussen mens en organisatie. Zijn jarenlange ervaring zet hij nu in om de opdrachtgevers en kandidaten van Real Estate Recruiters snel, goed en met plezier te helpen. De specialisaties van Barry liggen op het vlak van leidinggevende, ondersteunende en specialistische rollen (vast en interim).

Ninon Lijong

telefoon: +316 17 337 621

E-mail: ninon@realestaterecruiters.nl

Hi, ik ben Ninon, Searcher&Recruiter bij Real Estate Recruiters en woonachtig in Amsterdam.

Het merendeel van mijn werkzame leven heb ik verscheidene rollen vervuld bij diverse financiële- en bancaire instellingen op het gebied van Bijzonder Beheer Hypotheken. Vanuit mijn netwerk kreeg ik een aantal jaren geleden de kans om een overstap te maken naar het recruitmentvak met de focus op het werven van bancaire professionals.  De mogelijkheid om eens een heel nieuw vak te leren binnen een voor mij bekende branche heb ik vol enthousiasme aangegrepen. Fast Forward naar nu heb ik de bancaire sector ook inmiddels ingewisseld voor de vastgoedsector en de makelaardij.

Dus; mocht je een passende baan zoeken binnen het vastgoed en/of de makelaardij dan kom ik heel graag met je in contact!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: