Team

Barry Sarlemijn

Barry heeft veel verschillende rollen bij veel typen organisaties vervuld. Van diverse (senior) management posities tot aan HR directeur en van profit tot not for profit organisaties. Tijdens zijn loopbaan is het inzicht dat de mens dé succesfactor is voor organisaties steeds sterker geworden. Voor een echte win-win situatie zoekt hij naar een goede – en soms niet direct voor de hand liggende – match tussen mens en organisatie.

Paul Pranger

Paul heeft in zijn vastgoedcarrière niet alleen veel panden van binnen en buiten gezien, maar ook een groot netwerk in het vastgoed opgebouwd. Hij heeft veel vastgoedprofessionals persoonlijk leren kennen en begrijpt ook de dynamiek de vastgoedwereld goed. Het geeft plezier om deze kennis en achtergrond in te zetten bij Real Estate Recruiters. Hij koppelt relaties uit zijn bestaande netwerk graag aan de juiste werkgever en als hij de juiste persoon nog niet kent, dan vindt hij deze.

Rutger Beekhuis

Rutger neemt meer dan 10 jaar ervaring in het recruitment met zich mee. Gezien zijn studie aan de TU Delft is hij wat meer gespecialiseerd in (bouw)technische rollen maar ook het invullen van een leuke commerciële rol gaat hij niet uit de weg. Rutger leest en luistert door de regels heen om ook van een onverwachte, een logische match te maken.

Joep - Wandelcoach
---

Joep zorgt ervoor dat de Recruiters geregeld even de buitenlucht in gaan. Want frisse lucht kunnen ze wel gebruiken, vindt Joep. “Hoe ze het volhouden om de hele ochtend achter de laptop en de telefoon te zitten?!” Tijdens de wandelingen ontstaan vaak de beste gesprekken en nieuwe creatieve ideeën. Zelfs als het hondenweer is.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: