Over ons

De oprichters van Real Estate Recruiters

Wij zijn Barry Sarlemijn en Paul Pranger. Onze ambitie is om de juiste mensen bij elkaar te brengen tijdens de werving- en selectietrajecten die wij uitvoeren binnen de vakgebieden Vastgoed, Finance, Makelaardij en Legal. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en jarenlange kennis van de markt.

Real Estate Recruiters is specialist in recruitment, executive search, interim en HR-advies in de makelaardij, voor projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, notariskantoren, geldverstrekkers, financiele adviesbureaus, vastgoedadvocatenkantoren, asset- en propertymanagers, vastgoedconsultants, vastgoedbeheerders en (semi-) overheidsinstellingen.

Wij streven naar diepgaande en plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers. Door ons te verdiepen in de organisatiecultuur en werkwijze van onze opdrachtgevers kunnen wij tot de best mogelijke invulling komen van de vacature.

Kandidaten spreken wij altijd persoonlijk en wij kijken verder dan alleen het cv. Door ons oprecht te verdiepen in de persoon en de ambities kunnen wij deze koppelen aan de best passende functie en werkgever.

Op deze manier ontstaat de beste match.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: