Over ons

De Real Estate Recruiters

Wij zijn Barry Sarlemijn en Paul Pranger, de Real Estate Recruiters. Twee ervaren specialisten in het werven van vastgoedprofessionals. In 2019 zijn we samen Real Estate Recruiters gestart. Barry vanuit o.a. een HR-management functie, Paul o.a. als ondernemer in het vastgoed. We hebben dus veel kennis over de vastgoedmarkt, hebben kennis van mensen, van ondernemen en van organisaties. Deze kennis en ervaring helpt ons in onze ambitie om de juiste mensen bij elkaar te brengen.

Wij streven naar een plezierige – en uiteraard voor beide partijen succesvolle – samenwerking met onze opdrachtgevers. Door ons goed te verdiepen in de organisatiecultuur en werkwijze van onze opdrachtgevers kunnen wij tot de best mogelijke invulling komen van de vacature(s).

We kennen de markt en weten de weg naar de beste kandidaten. Kandidaten spreken wij altijd persoonlijk en wij kijken verder dan alleen het cv. Door ons oprecht te verdiepen in de persoon en de ambities kunnen wij deze koppelen aan de best passende functie en werkgever. Op deze manier ontstaat de beste match.

De opdrachtgevers van Real Estate Recruiters zijn projectontwikkelaars, makelaardijen, vastgoedbeleggers, vastgoedinvesteerders, notariskantoren, geldverstrekkers, financiƫle adviesbureaus, vastgoedadvocatenkantoren, asset- en propertymanagement organisaties, vastgoedconsultants, vastgoedbeheerders en (semi-) overheidsinstellingen.

Real Estate Recruiters is specialist in recruitment, executive search en HR- & organisatieadvies in het vastgoed. Klanten en kandidaten ervaren ons als betrokken, persoonlijk en professioneel.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: