Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen door kandidaten

Ja, wij stellen jou nooit voor bij onze opdrachtgevers zonder jouw toestemming. Ook mondeling zullen we nooit namen noemen, zonder vooraf daarvoor van jou toestemming te hebben ontvangen.

Dit doen wij bij voorkeur via telefoon of via Teams. Gebleken is dat dit een heel handige manier van werken is met goed resultaat.

Nee, zeker niet. We geloven er in dat jouw persoonlijke CV ook iets zegt over wie je bent. Heel creatief of juist erg zakelijk.

Nee, ook dat weer niet. We checken altijd even op leesbaarheid, mogelijk spelfoutjes en dergelijke. Soms kun je dus wat feedback van ons verwachten. Ook zo proberen we meerwaarde te bieden.

Elk concurrentiebeding bij een tijdelijk contract is in de basis nietig. Echter, er is een uitzondering: als in de arbeidsovereenkomst expliciet staat opgenomen waarom de werkgever werknemer wil houden aan een dergelijk beding (zeer specifieke geheime informatie/ een heel bijzonder uniek en alleen door werknemer uit te voeren project oid) dan zou het beding wel kunnen gelden. Maar dan nog moet de werkgever een wel zeer duidelijke en overtuigende reden hebben en dat ook aan bijvoorbeeld de rechter kunnen aantonen. Als er enigszins twijfel is, dan wordt de werknemer te veel benadeeld in zijn vrijheid en is het beding nietig.

Jazeker, soms zijn er vacatures waarvan we weten dat die binnenkort vrij komen bij opdrachtgevers of zijn er vacatures die we bewust ‘onder de radar’ invullen. Als je interesse hebt in een volgende stap, kun je ons altijd even benaderen met de vraag of we je kunnen helpen. Je kunt ons bereiken op solliciteren@realestaterecruiters.nl of 020-7870775.

Je komt direct bij de opdrachtgever in dienst. Wij worden in de arm genomen om de juiste mensen te vinden en voor te stellen aan de werkgever.

Wij begeleiden het proces tot aan het tekenen van de arbeidsovereenkomst. Daarna houdt onze bemoeienis zo goed als op. Mogelijk dat we nog even contact hebben als je enkele weken aan het werk bent. Je mag ons altijd even contacten als je vragen of opmerkingen hebt. Gedurende het proces, maar ook als je bent gestart in je nieuwe baan.

Nee, zeker niet. Wij werken op basis van discretie. Jouw huidige werkgever zal van ons nooit te horen krijgen dat wij elkaar gesproken hebben.

Onze opdrachtgever, de werkgever, betaalt onze kosten. Wij worden ingeschakeld door de werkgever om de beste kandidaat voor onze opdrachtgever te selecteren.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Interesse in: